Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший автобус вже поїхав сьогодні на ЛАЗ на ремонт

Як повідомили у АТП №1, сьогодні 5 великогабаритних автобусів з поломками паливної системи буде доставлено на Львівський автобусний завод для ремонту. «Вже перший автобус поїхав на ЛАЗ», - уточнив Олександр Кобіль. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На підприємстві були представники Львівського автобусного заводу. Домовлено, що сьогодні протягом дня 5 великих автобусів з поломками паливної системи буде доставлено на Львівський автобусний завод, аби виправити неполадки. На ЛАЗ мають приїхати представники сервісного центру з Києва та проаналізувати ці поломки. Йдеться про автобуси з двигунами фірми «Дойц».

Ще 2 автобуси з поломками задніх мостів вже перебувають на ремонті в автобусному заводі. Ще 2 автобуси з поломками задніх гальмівних колодок будуть ремонтувати сьогодні наші механіки. Один автобус з поломкою стартера вже ремонтують наші працівники і він сьогодні вийде на маршрут.

Також складений графік проведення ремонтних робіт автобусів з поломками заднього моста. Таких автобусів є 15. 5 вже відремонтовано, а ще 9 треба відремонтувати, хоча вони зараз не сходять з рейсу, і 1 автобус з такою поломкою вже є на заводі.

Задній міст у автобусів, куплених на ЛАЗі, ламається дуже часто. Йдуть тріщини на кузові. Навіть у тих автобусах, які вже були з подібними поломками на ремонті», - додав Олександр Кобіль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ