Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший день зими принесе сніг, мороз та ожеледицю

В Україні у суботу, 1 грудня, майже на всій території очікується сніг, місцями сильний, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомив Укрінформ з посиланням на Український гідрометцентр.

"1 грудня в Україні, крім західних областей, погіршення погодних умов: помірний сніг, в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській, вдень і в Харківській областях місцями сильний сніг; вдень у Приазов'ї мокрий сніг з дощем, подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу", - йдеться у повідомленні.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер східний з переходом на Правобережжі на західний, 5-10 м/с, вночі у східних, Запорізькій та Херсонській областях пориви 15-20 м/с, хуртовини.

Температура вночі 4-9° морозу, на заході країни 11-16°, в Карпатах до 20°; вдень 2-7° морозу, у Приазов'ї близько 0°.

Впродовж 2-3 грудня прогнозується хмарна з проясненнями погода. 2 грудня вночі у північних областях та на Лівобережжі сніг, 3 грудня у західних областях невеликий сніг з переходом в дощ, на решті території без опадів.

Вітер переважно південно-західний 5-10 м/с. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 7-12° морозу (2 грудня в Карпатах та Прикарпатті 12-17°, у східних областях та Приазов'ї 2-7° морозу), вдень 0-5°морозу; 3 грудня у західних областях вночі 1-6° морозу, вдень 0-5° тепла.

4-5 грудня очікуються невеликі опаді, переважно у вигляді дощу, вдень 4 грудня в Карпатах помірний дощ; у південній та східній частинах, 5 грудня у Приазов'ї без опадів.

Температура вночі від 4° морозу до 2° тепла, в східній частині 4 грудня 1-7° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, на півдні та заході 2-8° тепла.

6-7 грудня синоптики прогнозують часом невеликий дощ та мокрий сніг, 8 грудня в Україні переважно без опадів.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, а вдень 9-10 грудня - 1-6° тепла.

У Києві та Київській області 1 грудня сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі у столиці 7-9°, вдень 4-6° морозу; по області вночі 4-9°, вдень 2-7° морозу.

2-3 грудня у Києві хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вночі 2 грудня сніг. Вітер переважно південно-західний 5-10 м/с. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 7-12°, вдень 0-5° морозу.

Впродовж 4-5 грудня у столиці очікуються невеликі опаді, переважно у вигляді дощу. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1-4° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ