Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Перший кар’єрний крок» відвідує виші Львова

Програма стажування «Перший кар’єрний крок» розпочала цикл відкритих інформаційних лекцій вишами Львова. Метою таких заходів є інформування молоді про можливості та перспективи самореалізації спільно із командою Львівської міської ради. Про це повідомила прес-служба ради.

Нещодавно, 27 листопада, о 16.00 год у стінах НУ «Львівська політехніка» студенти інститутів ІКНІ, ІКТА, ІМФН та ІППТ мали змогу ближче познайомитись та поспілкуватись з можливостями самореалізації в органах місцевого самоврядування. Також на зустріч були запрошені представники ще двох секторів: бізнес-сектору, який представляла ІТ-компаніяGlobalLogic та громадського сектору, який був представлений Студентською радою Львова.

«Організація подій у такому форматі - це поштовх до майбутніх здобутків студентства. Наша мета - допомогти отримати необхідні знання про можливості реалізації тим людям, які не байдуже ставляться до розвитку самих себе та міста уже сьогодні. До організації подібних подій ми залучаємо найактивніших стажерів мерії, які є як учасниками, так і співорганізаторами цих зустрічей», - зазначає Галина Бордун, керівник програми стажування «Перший кар’єрний крок».

Організатори інформують, що програма стажування та цікаві відкриті інформативні лекції не оминуть жоден виш Львова та запрошують відвідати наступні зустрічі. Найближча зустріч з представниками «Першого кар’єрного кроку» відбудеться 4 грудня 2012 року уприміщенні навчального корпусу НУ «Львівська політехніка» за адресою: вул. Генерала Чупринки,130 о 14.00 годині. За детальною інформацією звертайтесь за тел.297 57 59, контактна особа – Марта Завербна.

Довідка.

Програма стажування «Перший кар’єрнийкрок» — це унікальний проект, що реалізовується Львівською міською радою та Центром громадянських ініціатив. Метою даного проекту є залучення молодідо навчання в органах місцевого самоврядування, можливість зробити свій перший кар’єрний крок на благо громади міста Львова та самореалізації.Це одинз найкращихприкладів синергії органів місцевого самоврядування та громадських організаційв Україні.

Більш детальну інформацію про проект можна отриматиза тел.297 57 59,або завітатиза адресою:м. Львів, пл. Ринок 1,каб. 215,[email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ