Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Перший національний» кардинально перероблять

У середу Єгор Бенкендорф, відомий телепродюсер, який раніше працював на «Інтері», був офіційно представлений колективу НТКУ в якості нового президента телекомпанії, а відомий видавець Валід Арфуш (уродженець Лівану, не так давно прийняв православ'я і українське громадянство) – віце-президента. Обидва призначених керувати «першою кнопкою» країни запевняють, що будуть кардинально змінювати якість телепродукту УТ-1, який традиційно викликає у глядачів позіхання.

«Головне завдання зараз це «Євробачення». Ми повинні на належному рівні провести конкурс і визначити, хто ж все-таки поїде від України в Осло», - розповів Валід Арфуш.

Нагадаємо, проведення нового відбіркового конкурсу було оголошено після відкритого звернення діячів шоу-бізнесу до президента, обурених тим, що кандидатура Василя Лазаровича було призначено в закритому режимі без будь-якого конкурсу колишнім керівництвом НТКУ.

Сам Єгор Бенкендорф говорить, що поки не буде озвучувати свої ідеї, побоюючись конкурентів. «Талановитих продюсерів багато, і нас можуть випередити. Так що зараз озвучувати наші ідеї буде неправильно. Тижнів зо два-три я буду розбиратися з тим господарством, яке дісталося мені. Зараз, дай Бог, гідно підготувати новий сезон і почати підготовку до перетворення на базі НТКУ українського громадського телебачення». Єгор Бенкендорф - син кінорежисера Андрія Бенкендорфа, зокрема що зняв кілька сезонів телесеріалу «Бандитський Петербург». Єгор відомий своїм умінням пропонувати нестандартні ходи: будучи кандидатом в мери Києва у 2008 році, він пропонував легалізувати проституцію. «Це був крик, щоб на проблему звернули увагу. У випадку з НТКУ нестандартних ходів не буде - є рамки, яких слід триматися», - запевнив нас Єгор Бенкендорф, передає Сегодня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ