Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Перший заступник міністра економіки Ковалів також заявила про відставку

Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів заявила про свою відставку, йдеться на сторінці міністерства у Twitter.

«Перший заступник Юлія Ковалів йде разом з усією командою», – йдеться у повідомленні.

Раніше до Ковалів про звільнення оголосили її колеги – заступники міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Клименко, Максим Нефьодов та Наталія Микольська. Усі вони зробили відповідні заяви після того, як про свою відставку оголосив сам профільний міністр Айварас Абромавичус.

У середу, 3 лютого, голова Мінекономіки Айварас Абромавичус подав у відставку, заявивши, що ключовою причиною його звільнення з посади міністра став конфлікт із першим заступником керівника фракції «Блок Петра Порошенка» Ігорем Кононенком. Міністр сказав, що Кононенко намагається розставити своїх людей в міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки.

Кононенко назвав ці звинувачення Абромавичуса на свою адресу спробою перекласти відповідальність за невдачі в роботі міністерства.

Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження через заяви Абромавичуса за статтею Кримінального кодексу про зловживання владою або службовим становищем.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ