Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петро Димінський пояснив, чим відрізнятимуться акції майбутнього ВАТ «Народна команда Карпати Львів» від акцій ІК «Галицькі інвестиції»

Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський пояснив журналістам, чим акції відкритого акціонерного товариства «Народна команда Карпати Львів» будуть відрізнятися від акцій ІА «Галицькі  інвестиції». Це порівняння було спровоковане запитанням про хід переговорів між керівництвом футбольного клубу та міською владою.
«Акції ВАТ «Народна команда Карпати Львів» будуть захищеними від інфляції, тим більше, я готовий хоч на другий день викупити у всіх бажаючих власників цінних паперів ці акції за вдвічі дорожчу ціну» — сказав під час сьогоднішньої прес-конференції Петро Димінський, — не потрібно плутати ВАТ «Народна команда Карпати Львів» з ІК «Галицькі інвестиції”, чиї акції я чув, що продають по 15 грн».
Як заявляв раніше Петро Димінський, блокуючий пакет акції майбутнього відкритого акціонерного товариства буде проданий вболівальникам та громадянам, що свідчитиме про те, що ФК «Карпати» справді народна команда, що гідна представляти Галичину на спортивних аренах України, Європи та світу.          
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ