Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Димінський відмовляється від оренди спорткомплексу „Україна”, який міська рада надає лише на 6 років

„Міська влада поводить себе, не думаючи про інтереси громадян, вболівальників „Карпат”, і чинить нераціонально. Через такі дії влади було провалено проект, через який надійшло б півмільярда доларів інвестицій, я це говорю без перебільшення. Садовий робить смішні заяви, з якими я не можу погодитись”, — сказав почесний президент ФК Петро Димінський.
Він запропонував будь-кому з охочих спробувати покерувати футбольним клубом „Карпати” і заробити хоч одну копійку. „Я даю будь-кому, хто бажає, в управління клуб плюс додатково один мільйон доларів щороку. Нехай спробує на цьому заробити”, — додав Димінський.
Петро Димінський подякував фанатам футбольного клубу „Карпати” за підтримку і попросив припинити голодування, оскільки з наступного року „Карпати” не гратимуть на стадіоні „Україна”. Найбільш імовірні варіанти, де будуть грати „Карпати”, — Івано-Франківськ і Тернопіль, де футбольні поля відповідають європейському стандарту. За загальною оцінкою Петра Димінського, для реконструкції стадіону „Україна” необхідно мінімум 200 млн доларів
Нагадаємо, учора на сесії Львівської міської ради було прийнято рішення, за яким ФК „Карпати” отримав стадіон „Україна” в оренду за одну гривню на рік до 2012 року. Проте керівництво клубу та вболівальники залишилися незадоволеними таким рішенням, оскільки стверджують, що міська влада напередодні сесійного засідання пообіцяла віддати стадіон в оренду на 10 років. Натомість у міськраді заперечують про таку домовленість.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ