Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Димінський викликає Юлію Тимошенко на публічні дебати

Народний депутат та почесний президент ФК „Карпати” Петро Димінський викликає лідера БЮТ Юлію Тимошенко на публічні дебати. Про це він заявив 6 березня під час прес-конференції. Якщо ж Юлія Тимошенко не погодиться взяти участь у телевізійних дебатах з Петром Димінським, то, за словами народного депутата, вона обов’язково повинна вибачитись перед ним за те, що вона сказала, що його ніколи не було у виборчому списку БЮТ до Верховної Ради України.
Крім цього, Петра Димінського та Партію екологічного порятунку „ЕКО+25%” образило те, що екс-прем’єр-міністр назвала їхню політичну силу кишеньковою партією, яка йде на вибори лише для того, щоб відібрати голоси у основних політичних сил. „Якщо Тимошенко насправді є повноправним лідером блоку, а не пішаком у руках Коломойського, то нехай погодиться на участь у теледебатах разом зі мною на одному з українських телеканалів. Я навіть погоджусь  сам їх організувати”, - зазначив Петро Димінський.
Щоправда, як заявив Петро Димінський, він не впевнений, що Тимошенко погодиться дебатувати з ним. Він подавати в суд на екс-прем’єр-міністра за образу честі і гідності не збирається „Це було б для неї забагато честі, я Тимошенко не винен нічого, в той час, як вона мені заборгувала дуже багато”, - зазначив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ