Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Петро Колодій та Олексій Кайда – провокатори – Олена Муляк

Петро Колодій та Олексій Кайда – провокатори. Так вважає керівництво ВАТ «Львівський автомобільний завод», розповіла «Гал-info» прес-секретар ВАТ «ЛАЗ» Олена Муляк.

За її словами, депутатів вдруге не пустили на територію ВАТ «Львівський автомобільний завод» через те, що вони не лише не пред’явили жодних посвідчень і кричали лише одне: «Геть москалів!», а й через те, що вони не подали запиту на проведення зборів на території заводу керівництву ВАТ «ЛАЗ». «Розумієте, це обов’язкова процедура. Керівництво заводу має право знати, з якою метою, коли і хто має відвідати завод. Депутати обласної ради жодного запиту протягом 10 останніх днів не надсилали, більше того – прийшли під ворота заводу і кричали: «Геть москалів!». Тобто жодних офіційних дій з їхнього боку зроблено не було, неофіційно ж вони казали, що хочуть зустрітися на заводі з виборцями на запрошення трудового колективу. Це провокація задумана заздалегідь, бо інформую, що в п’ятницю ВАТ «ЛАЗ» має відвідати делегація за участю депутатів облради, ЛОДА, Львівської мерії, і я не розумію причини, чому вони вирішили і на якій підставі зустрітися зі своїми виборцями на території заводу в святковий день, а не в п’ятницю», – каже Муляк.
Нагадаємо, що  сьогодні, 19 грудня, Олексій Кайда заявив про те, що його та депутата Петра Колодія не пустили на територію заводу на запрошення трудового колективу: «18 грудня Петро Колодій завіз офіційне повідомлення від фракції ВО «Свобода» на завод. Але заяву про те, що ми хочемо сьогодні зустрітися зі своїми виборцями у пана Колодія ніхто не прийняв. Сказали надіслати поштою. Але ж тоді заява б не встигла надійти! Представники заводу зібралися сьогодні на 12 годину для зустрічі з нами. Більш того, як і у п'ятницю, 15 грудня, «лазівців» не випускали з території заводу на обідню перерву. І не якийсь там діяч профспілки, як говориться у прес-релізі, а охорона заводу: «вертушки» були заблоковані. Тому ми змушені були спілкуватися з працівниками заводу через ворота. Нам не потрібно було сьогодні показувати посвідчення депутатів. Ми їх показували ще в п’ятницю, і керівник служби безпеки заводу прекрасно нас знає», – сказав Кайда.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ