Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник – найкращий керівник областю за останні 15 років, про це свідчать економічні показники та соціально-політична стабільність регіону – Володимир В’язівський

Політичні сили на Львівщині, які претендують на статус регіональної опозиції, не готов до конструктивного і змістовного діалогу з «Нашою Україною» - про це зазначив народний депутат України Володимир В’язівський.
«Окремі політичні сили на Львівщині намагаються дестабілізувати політичну і соціальну рівновагу регіону. Однак найгірше в цій ситуації те, що при цьому використовують людей, маніпулюючи їхньою свідомістю. Петро Олійник – найкращий керівник областю за останні 15 років. Про це свідчать економічні показники та соціально-політична стабільність регіону. Зрозуміло, що не всім це подобається», - сказав Володимир В’язівський.
За його словами, випади в сторону голови облдержадміністрації Петра Олійника є невиправданими і безпідставними.
«Якщо хтось у Львівській області претендує називатись опозицією нехай буде готовий вести змістовний діалог. Петро Олійник людина демократична і відкрита, тому застосування будь-яких чорних технологій проти нього це спроба завдати удар у спину. На останній сесії Львівської обласної ради голови РДА, які були звільнені показали ще й свій моральний рівень. Він не відповідає високій посаді голови райдержадміністрації. Команда «Нашої України» на Львівщині є сильною і завжди готова до чесної дискусії» - додав Володимир В’язівський.
Він закликав громадськість Львівщини не піддаватись на дешеві провокації і тверезо оцінювати хто є хто на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба „Нашої України”. 
Нагадаємо, 23 травня голова Львівської ОДА Петро Олійник направив подання на затвердження нових керівників райдержадміністрацій у семи районах області. Зокрема, запропоновано Василя Фенчака – на голову Золочівської РДА, Олега Паску – на голову Перемишлянської РДА, Богдана Карплюка – на голову Радехівської РДА, Івана Білака – на голову Самбірської РДА, Ігора Свистуна – на голову Сколівської РДА, Олексія Кінаха – на голову Сокальської РДА та Степана Новосядла – на голову Яворівської РДА. Підставою для такого рішення стали соціальні та економічні показники діяльності голів даних районів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ