Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник хоче запросити урядову комісію на Економічний форум

В рамках Економічного форуму, що стартуватиме четвертого жовтня у Львові, голова ОДА Петро Олійник має намір запросити урядову комісію для обговорення питання транскордонного співробітництва. Таку пропозицію голова ЛОДА висловив під час сьогоднішньої доповіді в рамках селекторної наради під головуванням керівника Секретаріату Президента Укрїни Віктора Балоги.
«На превеликий жаль створення нових митних переходів та траскордонна співпраця Львівщини з Республікою Польща  відбувається поки що лише на словах. Побудова нових митних переходів Будоміж-Грушів та Долгобичів-Угринів зависла у повітрі найпереше тому, що Львівська область, як регіон, не є суб’єктом міжнародних відносин. Реконструкція Рава-Руського митного переходу так само не відбувається через неспоможність переможця тендеру Вінницької фірми «Струм» належно і у визначений термін провести роботи» — розповів під час селекторної наради Петро Олійник.
Віктор Балога, у свою чергу. запросив Петра Олійника для обговорення цих питань у Секретаріат Президента на першу неділю жовтня. Спільно з заступником голови секретаріату із питань зовнішньої політики Олександром Чалим Віктор Балога пообіцяв розгялнути запропоновані Петром Олійником питання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ