Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник обіцяв новому прокурору Львівщини підтримку обласної влади

Сьогодні, 27 липня, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник взяв участь у представленні новопризначеного прокурора Львівської області Анатолія Прижка.

Генеральний прокурор України Олександр Медведько під час зустрічі з колективом Львівської обласної прокуратури подякував Євгену Блажівському, попередньому керівнику обласної прокуратури, за роботу та зачитав наказ від 25 липня цього року про призначення прокурором Львівської області строком на 5 років Анатолія Прижка. Також він зазначив, що «я задоволений роботою львівської прокуратури і вважаю, що вона завжди працювала достойно і виконувала свою функцію якнайкраще» .
Вітаючи Анатолія Прижка з призначенням, керівник області Петро Олійник подякував за роботу Євгену Блажівському та наголосив на тому, що у 2004 році фахова робота прокуратури довела, що закони України є основою роботи прокуратури та пообіцяв Анатолію Прижку абсолютну підтримку зі сторони обласної влади та силових структур області. Повідомила прес-секретар голови ОДА Іванка Попович.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ