Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник переконаний, що акції протесту колишніх голів РДА будуть безрезультатними

“Якщо будь-який голова РДА дозволить собі робити антизаконні дії, то буде відповідати згідно з чинним законодавством. Є Транспортний кодекс, який забороняє  перекривати траси. Якщо ж це організовує голова РДА, то тим більше я переконаний, що я правильно зробив подання на ім’я Президента України про його звільнення”, – сказав сьогодні, 25 травня, під час брифінгу голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник, коментуючи заяви колишніх голів Яворівської та Мостиської РДА щодо організації актів протесту. На думку голови ЛОДА, такі акції все одно будуть безрезультатними: “Ніхто на цій посаді не залишиться”, – наголосив Петро Олійник.
Нагадаємо, що Петро Олійник подав подання на ім’я Президента України щодо звільнення дев’яти голів РДА Львівської області. І вчора Кабінет Міністрів затвердив їх звільнення і призначення на ці посади сім нових кандидатур.
Голова Яворівської РДА заявив про перекриття на знак протесту міжнародної траси, а голова Мостиської РДА – про голодування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ