Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Петро Олійник перевірив хід ремонтних робіт на дорогах області

Учора, 15 серпня, представники обласної влади на чолі з головою Львівської обласної державної адміністрації Петром Олійником здійснили рейд дорогами області. Чиновники оглянули кілька ділянок дороги, де наразі ведуться ремонтні роботи. Як розповів «Гал-info» начальник Служби автомобільних доріг Львівської області Ярослав Янишин, більшість робіт має бути завершено до 1 листопада.
Зокрема, до цього часу обіцяє виконати роботи на ділянці дороги від розвилки Щирець-Миколаїв в напрямку Стрия македонська фірма «Граніт Україна». Наразі з 34 км вже заасфальтовано 10 км. До кінця осені має бути зроблено й ділянку на трасі М06 (виїзд з Бродів до с. Гумнисько Буського району), роботи там провадить турецька фірма «Онур». Загальна вартість робіт, які здійснюють ці фірми, за словами Ярослава Янишина, становить 45 млн євро.
До 1 вересня має бути ліквідовано недоліки на дорозі від с. Дуліби Стрийського району до кордону з Закарпатською областю. А на відтинку Бориня-Мохнате Турківського району мають побудувати два серпантини в напрямку с. Матків та с. Кривки.
Останнім об’єктом, який відвідала делегація, стало с. Нагуєвичі Дрогобицького району. «Роботи там фактично завершено, залишилося доробити дрібниці, як от поновити наклейки на сигнальних стовпчиках», – зазначив «Гал-info» Ярослав Янишин.
Загалом, цьогоріч на комунальних дорогах має бути виконано робіт загальною вартістю на 11,4 млн грн. В обласному бюджеті на дороги виділено 19 млн грн., з них 5 млн – на закупівлю техніки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ