Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник показав правнукові кайзера Львів з балкона облдержадміністрації

Щойно завершилася зустріч голови Львівської ОДА Петра Олійника з правнуком кайзера Франца-Йозефа Йоганом Габсбургом-Лотрінгеном, який приїхав на запрошення в Україну для участі у Другому міжнародному фестивалі „Європа-Центр”, котрий відбуватиметься у місті Рахів.
 Петро Олійник, привітавшись з Йоганом Габсбургом-Лотрінгеном, ознайомив його із будівлею Львівської ОДА, яку свого часу будував його прадід. „Ми щиро раді вітати Вас у Львові! Ми сподіваємось, що перебування у нашому місті принесе Вам багато вражень і спогадів про своїх предків”, – зазначив Петро Олійник, звертаючись до Йогана Габсбурга-Лотрінгена, під час розмови з ним на балконі Львівської ОДА, з якого колись прадід Франц-Йозеф виголошував промови до галичан. Натомість Йоган Габсбург-Лотрінген під час розмови з Петром Олійником зазначив, що для нього є великою честю мандрувати місцями проживання його предків. „Ми раді подорожувати цим краєм, у якому жили наші предки і який нам відомий лише з підручників історії”, - зазначив Йоган Габсбург-Лютрінген.
25 вересня у місті Рахові Закарпатської області відбудеться Другий міжнародний фестиваль „Європа-Центр”. Місце проведення цього фестивалю вибрано не випадково, адже саме поблизу Рахова за часів Австро-Угорської імперії у 1887 році було встановлено знак, який визначає географічний центр Європи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ