Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Петро Олійник пообіцяв знайти 145 тис. грн для реконструкції електромережі в колишньому військовому аеропорту в Черлянах

Голова Львівської ОДА Петро Олійник пообіцяв знайти 145 тис. грн для реконструкції електромережі в колишньому військовому аеропорту в Черлянах (Городоцький район). Про це «Гал-info» повідомив голова Городоцької міської ради Іван Саган, який брав участь на засіданні Асоціації міст Львівщини за участю міського голови Львова Андрія Садового, голови Львівської ОДА Петра Олійнка, голови обласної ради Мирослава Сеника.
За словами Івана Сагана, на території колишнього військового аеропорту в Черлянах планують створити технопарк і на реконструкцію електромереж, тобто переведення підземної електромережі в повітряну, потрібно 145 тис. грн. «В нас  підготовлено проектно-технічна документація на реконструкцію електромереж, голова облдержадміністрації пообіцяв, що знайде гроші, це будуть кошти з обласного або з державного бюджету», - сказав Іван Саган.
Як додає  Іван Саган, для створення технопарку в Черлянах і для забезпечення нормально руху електропоїздів в селищі Великий Любінь, який є недалеко від Черлян, потрібно збудувати перехід через залізничну колію. На території колишнього військового аеропорту в Черлянах створять перший технопарк.
     Як повідомляло «Гал-info» з посиланням на начальника головного управління економіки Львівської ОДА Миколу Вознюка, 19 грудня вже зареєстрували адміністратора з управління „Технологічним парком Черляни”, а також підготовлено базовий матеріал для потенційних інвесторів по цьому об’єкту.
     Загальна плаща технопарку — 500 га, з яких близько 200 га вже освоєно інвесторами.
      „Технологічний парк Черляни” розташований на території колишнього військового аеродрому, який у 2001 році був знятий з балансу військових сил і переданий у власність Городоцької районної ради.
     Він розташований за 6 км від дороги Львів-Самбір та за 3 км від дороги Львів-Мостиська.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ