Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник пропонуватиме на посаду першого заступника голови Львівської ОДА Валерія П’ятака

Голова облдержадміністрації Петро Олійник пропонуватиме на посаду першого заступника голови Львівської ОДА Валерія П’ятака. Подання з цього приводу на ім’я Президента керівник області вже зробив — про це Петро Олійник повідомив „Гал-іnfо”.
На місце Валерія П’ятака, який обіймав посаду заступника голови ЛОДА з економічних питань, Петро Олійник запропонував екс-заступника голови ЛОР Тараса Федака. Крім цього, серйозні перетрубації щодо голів відбуватимуться і в райдежадміністраціях у Львівській області. Як зазначив Петро Олійник, сьогодні він має намір визначитися щодо претендентів на посаду Сокальської, Сколівської і Радехівської РДА.
Нагадаємо, голови цих РДА посіли місце керівників районних рад. Крім цього, Петру Олійнику потрібно визначатися щодо кандидатур на посаду Перемишлянської РДА, адже попередній голова подав у відставку. Окрім зазначених районів, як зазначив Петро Олійник, зміняться керівники ще приблизно 3-х РДА, а ще деякі голови РДА отримають серйозні попередження. Найближчим часом, за словами Петра Олійника, зазнає серйозних змін і структура ЛОДА. Галузева система ОДА себе не виправдала, отож планується перехід в найближчому часі перехід на функціональну систему. З тими трьома головами РДА Олійник буде визначатися на колегії 5 травня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ