Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник привітав борців за волю України з нагоди Дня героїв

Голова Львівської ОДА Петро Олійник привітав борців за волю України з нагоди Дня героїв — повідомляє прес-служба Львівської ОДА. 21 травня голова облдержадміністрації разом із головою обласної ради Мирославом Сеником та міським головою Львова Андрієм Садовим покладуть квіти до могил та меморіалів загиблих за волю України славних львів’ян.
Подаємо текст привітання Петра Олійника повністю:
«Шановні борці за волю України! Пані та панове!
21 травня ми з Вами відзначаємо величне свято - День героїв. В цей день ми схиляємо голову перед сотнями тисяч легендарних синів та дочок України, які не шкодуючи життя виборювали Незалежну Соборну Українську Державу.
Поняття національної свободи для багатьох поколінь українців було сенсом життя, незламної боротьби та щоденної копіткої праці. У пантеоні України навіки закарбовано імена великих провідників нашого народу – Симона Петлюри, Євгена Коновальця, Степана Бандери, Романа Шухевича та багатьох інших. Вони стали символом незламності українців і ми, ті кому випала нагода жити в незалежній державі, зобов’язані свято берегти пам’ять про них.
Шановні ветерани визвольних змагань!
Прийміть найщиріші вітання із святом Героїв. Без вашої боротьби не постала б вільна та демократична Українська Держава. Ви, разом з бойовими побратимами, які відійшли від нас здобували Державу зі зброєю у руках. Наше з Вами завдання її утвердити та зміцнити.
Ви навчили нас цінувати свободу та незалежність рідної землі, а ми зробимо все, щоб ви почували себе гідно, щоб зерно засіяне вами дало добрий врожай і наша Держава процвітала і міцніла.
Слава Україні! Героям Слава!»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ