Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник привітав мешканців Львівщини з Днем незалежності

Голова Львівської ОДА Петро Олійник привітав мешканців Львівської області з 15-ю річницею Незалежності України. Текст привітання подаємо повністю:
Дорогі краяни!
24 серпня 1991 року героїчна боротьба багатьох поколінь наших співвітчизників нарешті досягла свого логічного завершення. Одвічна мрія українського народу – проголошення незалежності України, стала реальністю.
Сьогодні ми можемо пишатися тим, що спромоглися відродити свою національну незалежність та будуємо вільну і демократичну Україну.
Ми горді за наш вибір, зроблений у серпні 1991 року. Україна впевнено долає всі труднощі на шляху до утвердження в світі як впливова та авторитетна демократична держава.
Нехай цей святковий день стане ще однією нагодою для консолідації всіх нас навколо ідеї державності та соборності, яка, без сумніву, допоможе нам вибудувати міцний та заможний український дім.
Дорогі краяни! Нам випала можливість будувати вільне життя у власному домі на своїй землі. Нехай Бог благословить нас на нові звершення в ім’я дорогої серцю України.
Маю за велику честь від імені обласної державної адміністрації привітати усіх жителів Львівщини з великим державним святом – ювілеєм незалежної України та побажати вам здоров’я, миру, злагоди і непохитної віри у світлу долю своїх дітей та онуків!
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ