Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник привітав працівників засобів масової інформації з нагоди Дня журналіста

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник привітав працівників засобів масової інформації з професійним святом. Текст привітання подаємо нижче.

„Шановні журналісти! Сьогодні працівники засобів масової інформації відзначають своє професійне свято. Я щиро вітаю всіх, хто вирішив присвятити себе благородній журналістській справі.
Відзначення Дня журналіста свідчить про визнання суспільством особливої ролі, яку відіграє ваша щоденна творча робота в процесі державотворення, утвердження демократичних, правових засад розвитку країни.
Це особливий день для всього нашого суспільства. Адже свобода слова, вільна преса, достовірна інформація – це невід'ємні атрибути відкритого демократичного суспільства. Вони мають велику цінність для кожної людини, яка хоче самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність. Україні потрібні нові стандарти журналістики, вільний медіа-простір, в якому було б представлене все розмаїття думок та висловлювань. Він має поступово позбуватися заангажованості та політичної обмеженості. Нового виміру мають набули взаємини держави і преси. У влади не може бути тем, закритих для журналіста. У нас триває публічний діалог із суспільством. Місцем для нього є сторінки ваших газет, теле- і радіоефір.
В день свята хочу вам щиро подякувати за тісну, плідну співпрацю і висловити глибоку повагу до вашої професії. Нехай вона приносить вам радість і моральне задоволення!
Від усієї душі бажаю вам миру, достатку, міцного здоров'я, творчого неспокою і наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики!”
Повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ