Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник радий, що Галичина може отримати можливість приймати європейську першість

Голова ЛОДА Петро Олійник висловив своє позитивне ставлення до можливості проведення у Львові фіналу чемпіонату Європи-2012 року. Про це він розповів інспекторам УЄФА під час презентації інфраструктури міста, як одного з міст-конкурсантів у тендері на право приймати фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року.
„Мені приємно, що у столиці Галичини є шанс приймати фінал „Євро-2012”. Я віддав футболу багато, грав у професійних лігах і гадаю, що футбол такого рівня у Львові буде ознакою не лише уваги до Львова з боку УЄФА та ФФУ, а ознакою справедливості, оскільки саме на Львівщині почав розвиватися український футбол”, — сказав Петро Олійник.
 Місцеву владу під час презентації Львова представляли Петро Олійник, Андрій Садовий, Тарас Батенко, Василь Косів.
 Під час голосування УЄФА велика увага приділятиметься тому, наскільки ідея проведення чемпіонату підтримується владою і які конкретні кроки вже зроблені для того, щоб покращити інфраструктуру. За результатами соціологічного дослідження, основні переваги проведення чемпіонату Європи для приймаючої сторони: покращення міжнародного іміджу, грошові інвестиції та економічне зростання, створення нових робочих місць та розвиток туризму – інформує виконавча дирекція ФФУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ