Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник висловив привітання з нагоди 140-річчя утворення першого споживчого товариства в Україні

Голова ЛОДА Петро Олійник привітав працівників споживчої кооперації з нагоди 140-річчя утворення першого споживчого товариства в Україні – повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
Текст привітання подаємо нижче:
«Цього року споживча кооперація України відзначає 140-річчя утворення першого споживчого товариства в Україні.
Споживча кооперація традиційно відіграє важливу роль у суспільстві, вносячи вагомий внесок у розвиток вітчизняної економіки. Переживши різні системи влади, вона продовжує виконувати своє основне призначення - здійснювати торговельну, заготівельну, виробничу діяльність, сприяти соціальному і культурному розвитку села.
З нагоди свята вітаю всіх працівників, ветеранів споживчої кооперації, пайовиків, які зробили значний внесок у розбудову всіх її галузей. Вірю, що розширивши та тісніше згуртувавши свої ряди, розвиваючи різні форми кооперації, ви зробите свій вагомий внесок у підвищення конкурентоспроможності національної економіки та добробуту всіх громадян.
Впевнені, що Ваш великий професійний колектив і надалі сприятиме розвитку економіки нашого краю.
Своєю працею ви ефективно сприяєте реалізації економічних та соціальних реформ, розвиткові підприємницької ініціативи, створенню нових робочих місць, що дає всі підстави для добрих перспектив вітчизняної кооперації.
Бажаємо вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя і життєвих гараздів. Нових трудових перемог, вагомих здобутків та високих звершень на благо рідної Львівщини та України!”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ