Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник з допомогою промоутера економічного форуму в Криниці (Польща) змінить формат майбутніх Львівських економічних форумів

Голова ЛОДА Петро Олійник, під враженнями відвідин економічного форуму у Криниці (Польща) висловлює ініціативу переформатування економічного форуму у Львові. Щоправда, зміна формату цьогорічного форуму не торкнеться, — замало часу.  
„Я переконаний, що потрібно міняти формат, в такому форматі, думаю, він проходитиме в останній раз. Ми проводимо консультації на наступний рік, я вважаю, що економічний форум у Льовові має мати секторальний характер. Мені подобається як  економічний форум виглядає у Польщі: з одного боку є бізнес, з другого влада, з третього — ЗМІ, з четвертого — політики. Саме така діяльність і органів державного  управління, бізнесу і ЗМІ  це є ключ  до успіху. Коли ми говоримо про ефективність, про кінцевий результат ми маємо говорити і про промоції. Подивіться наскільки про Львів дізналися коли йде промоція  у ЗМІ про святкування 750-річчя Львова” — сказав „Гал-info» Петро Олійник.
В межах листопада голова ЛОДА  планує провести консультації з промоутером, менеджером економічного форуму в Криниці (Польща) Юрієм Рейтом, і спільно з ним змінити підходи та формат майбутніх економічних форумів у Львові.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ