Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник закликає кандидатів на посаду міського голови Львова не переступати межу моральності

У зв’язку з раптовою смертю відомого львівського підприємця, одного з кандидатів на посаду міського голови Львова Богдана Федоришина голова Львівської ОДА Петро Олійник виступив із зверненням, в якому закликав кандидатів на посаду міського голови Львова не переступати межі моральності. Текст звернення подаємо повністю.
„Шановна львівська громадо!
Звернутися до Вас мене змусила смерть одного з кандидатів на посаду міського голови Львова, громадянина і політика Богдана Федоришина. Насамперед я хочу висловити щирі слова співчуття сім’ї, родині, друзям, близьким і соратникам покійного.
Впродовж тривалого часу ми маємо справу з безпрецедентними виборами у місті Львові. Брудні технології, тупі звинувачення, політична істерія, одержимість бажанням влади переповнили шпальти газет та вулиці міста. Це не додає престижу Львову та його мешканцям, які завжди відзначалися християнською самосвідомістю та високою політичною культурою. Взаємопоборювання руйнує ті фундаментальні цінності, які повинні об’єднувати нас – взаємоповагу, толерантність, мораль. Ми повинні зупинитися і не переходити межу людської гідності, честі та християнської моралі. Львів і Львів’яни не мають бути заручниками таких політичних експериментів. Бо не має ціни людському життю!
Своє звернення я хочу адресувати насамперед тим, хто бере участь у виборчих перегонах. У цей відповідальний для держави і львівської громади час прошу Вас припинити взаємні звинувачення і політичні ігри, які давно перейшли межу порядності, стати вище власних інтересів, керуватися виключно перспективою львівської громади. Насправді, не підтримка тієї чи іншої політичної сили, а особисті якості кандидатів та реалістичність їх програм повинні стати визначальними у Вашому виборі.  
Шановні Львів’яни! Закликаю Вас обрати міським головою насамперед Людину, якій Ви можете довірити своє майбутнє, яка сповідує християнські цінності і переймається насущними проблемами кожного мешканця міста.
Пам’ятаймо: життя не завершується 26 березня.
Петро Олійник, голова Львівської облдержадміністрації.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ