Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник зустрівся із представниками дипломатичних представництв

Вчора голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зустрівся  із представниками дипломатичних представництв, які розташовані у Львові.
 За словами Петра Олійника,  є велике порозуміння та плідна співпраця із дипломатичними представництвами. Він висловив сподівання на подальшу активну діяльність у напрямку встановлення  тісніших зв’язків із закордонними колегами, також зазначив, що минулий рік був для Львівщини дуже плідним у сфері зовнішньоекономічної діяльності. Він пригадав взаємні візити та контакти із провінцією Альберта у Канаді та Санкт-Петербургом у Росії, візити першого заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака у Прибалтику, бізнес-форум, у якому взяли участь багато іноземних компаній та інші позитивні тенденції у стосунках Львівщини із своїми близькими та далекими друзями.
Представники дипломатичних представництв висловили вдячність за ті відносини, що склались між консульствами та владою Львівщини та ті стосунки які складаються між країнами.
Польські дипломати зазначили, що Львів у питанні міжнародного співробітництва є зразком для всієї України, а дипломати тут завжди почувають себе комфортно та приємно.
Голова Львівської обласної державної адміністрації  привітав гостей із новорічними та різдвяними святами і  побажав  успіхів у роботі наступного року.
У Львові є три генеральних консульства -- Республіки Польща, Російської Федерації та Чеської Республіки, представництво МЗС України а також ряд почесних консульств, зокрема почесні  консульства Німеччини, Австрії, Литви, Казахстану, Латвії, Бразилії та інших держав. 
22 грудня відзначається день працівників дипломатичної служби.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ