Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Олійник звернувся до жителів Львівщини з нагоди річниці створення політичної партії „Народний Союз „Наша Україна”

З нагоди річниці створення політичної партії „Народний Союз „Наша Україна” голова Львівської обласної організації партії НСНУ Петро Олійник звернувся до мешканців області – про це повідомила прес-служба „НашоїУкраїни”. Текст звернення подаємо нижче.
„Шановні друзі! Об’єднані Майданом, нашим Президентом та вболіванням за Українську державу, рік тому ми створили політичну партію „Народний Союз „Наша Україна”. Лідери та учасники Помаранчевої революції створили нову політичну силу європейського типу заради продовження спільної справи – подолання наслідків панування кучмівсько-медведчуківського режиму та розвитку нашої України.   
Як швидко плине час! За цей рік наша партія змужніла, в її ряди влились десятки тисяч українських патріотів – політична еліта української держави. Наші однопартійці взялись до справи і, можемо констатувати, за цей рік зроблено насправді дуже багато – розвитку економіки повернуто стабільність та забезпечено планомірний поступальний розвиток. Наповнення бюджету дало можливість суттєво підвищити зарплати та пенсії, соціальні виплати, допомогу при народженні дитини. Людям повернуто довіру до влади, в країні існує реальна свобода слова, розпочинається правова реформа. Україна твердо взяла курс на євроінтеграцію, вона визнана світовою спільнотою як демократична держава із ринковою економікою. І це наша спільна перемога.    
Сьогодні перед „Нашою Україною” стоїть важливе завдання – 26 березня перемогти на виборах, сформувати пропрезидентську більшість у Верховній раді, у Львівській обласній, міській, районних радах області. Ми йдемо до влади не заради влади. Наша мета – взяти на себе відповідальність за розвиток нашої країни, впровадити в життя програму Президента Ющенка, підвищити добробут наших співгромадян.
У нас великі плани, перед нами – важливі справи. А тому зичу Вам, шановні однопартійці, щастя, здоров’я, натхненної праці задля нашої України.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ