Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Петро Онищак не має до «Львівсільмашу» жодного стосунку – Олег Кобельник

«Петро Онищак не є представником заводу і взагалі не має до «Львівсільмашу» жодного стосунку, тому інформацію, яку він поширює, не можна сприймати серйозно. Його було звільнено ще в жовтні 2004 року, оскільки він неналежно виконував свої обов’язки керівника дочірнього підприємства. Він навіть судився, проте безрезультатно. Представником трудового колективу у комітеті кредиторів він став незаконно: на зборах трудового колективу, які його обрали, не було кворуму. Але оскільки іншої кандидатури не було, то я закрив на це очі. Онищак ніколи не приховував, що хотів стати директором «Львівсільмашу» і досі не може примиритися з поразком», – сказав «Гал-info» арбітражний керуючий ВАТ «Завод «Львівсільмаш» Олег Кобельник, коментуючи заяву Петра Онищака щодо нових страйків працівників підприємства.
За його словами, Петро Онищак зареєстрував нову профспілку, до якої увійшло близько 15 працівників підприємства. Але, на думку Олега Кобельника, реєстрація є незаконною і адміністрація «Львівсільмашу» найближчим часом збирається її скасувати.
«Минулого тижня Петро Онищак вже намагався організувати на заводі страйк, його підтримало близько 30 осіб, проте на територію «Львівсільмашу» їх не пустили. Решта працівників перебувала на робочих місцях», – додав Олег Кобельник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ