Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Петро Онищак обіцяє збільшити виробництво «Львівсільмашу» до 14 млн грн в рік і скоротити кількість управлінського персоналу

Першими кроками Петра Онищака на посаді виконувача обов’язків ВАТ «Завод «Львівсільмаш» буде розвиток виробництва до 12-14 млн грн в рік, перегрупування трудових ресурсів, аналіз ситуації та розробка заходів щодо стратегічної діяльності. Повідомив «Гал-info» Петро Онищак. «З перших днів я буду ініціювати загальні збори акціонерів на вересень-жовтень, щоб надати акціонерам правдиву інформацію про фінансово-економічне становище та обговорити стратегічну програму розвитку, щоб вирішити подальшу долю підприємства. А першим практичним кроком буде перегрупування адміністративного персоналу, який зараз поглинає 75% фонду оплати праці, у виробничий», – сказав «Гал-info» Петро Онищак.

Він також зізнався, що подаватиме свою кандидатуру на посаду Голови правління підприємства, оскільки бачить перспективи «Львівсільмашу». На запитання, скількома акціями він володіє, Петро Онищак зізнався, що йому належить лише 8000 акцій.
Усього ж статутний фонд ВАТ „Завод „Львівсільмаш” поділено на 77 982 908 акцій.
Нагадаємо, що сьогодні, 15 червня, на засіданні Спостережної ради керівника профспілки ВОСТ «Воля» Петра Онищака було призначено виконувачем обов’язків керівника ВАТ «Завод «Львівсільмаш».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ