Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Порошенко подякував Дональду Трампу і Держсекретареві Помпео за надійне плече підтримки

Президент України Петро Порошенко у своєму Facebook написав слова подяки Президенту Дональду Трампу Держсекретареві Помпео та всім американським друзям за надійне плече підтримки і непохитну солідарність з Україною! Закладено надійну основу для нарощування успіху нашої двосторонньої співпраці в політичній, безпековій, оборонній, інвестиційно-економічній та енергетичній галузях.

Петро Порошенко написав: Вітаю обнадійливі результати роботи відновленої після тривалої паузи українсько-американської Комісії стратегічного партнерства.

Також Президент України зазначив, що Україна і США написали Спільну заяву за результатами засідання, яка відкриває широкі горизонти партнерства - від спільної протидії російській агресії та зміцнення політики міжнародних санкцій проти Кремля, підтримку інтеграції в НАТО - до зміцнення торговельних відносин, збільшення інвестицій, посилення військового співробітництва та протидії російській енергетичній експансії.

"Важливими є визнання прогресу України на шляху реформ та у зміцненні нашої оборонної стійкості, рівно як і підтвердження відданості Вашингтону і надалі підтримувати Україну на цьому шляху. Ніколи в історії українсько-американські взаємини не були настільки міцними, плідними та багатообіцяючими", - зазначив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ