Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Писарчук висловив сподівання, що вибори пройдуть без провокацій

Народний депутат, один з кандидатів на посаду міського голови Львова Петро Писарчук звернувся до решти кандидатів на міського голову. Про це повідомила прес-служба народного депутата.
У зверненні до колег Петро Писарчук, зокрема, висловив сподівання, що виборча кампанія не буде супроводжуватись брехнею і провокаціями. Народний депутат зазначив, що необхідно обрати той формат спілкування із львів’янами, котрий «якомога повніше ознайомить їх з основними положеннями передвиборних програм, ідеологічними засадами і концепціями розвитку нашого міста, надасть можливість зважити рівень громадянської свідомості, оцінити набутий життєвий і господарський досвід кожного”.
На думку Петра Писарчука, таким кроком назустріч виборцям „можуть стати  „круглі столи” за участю усіх кандидатів на посаду міського голови разом з представниками львівських газет, радіо і телебачення за участю представників громадських організацій і комітету виборців”. Кандидат на посаду міського голови заявив: ”Переконаний, що таке спілкування дасть можливість відверто дивитися один одному в вічі, і це, поза сумнівом, сприятиме утвердженню чесних і більш моральних принципів передвиборних змагань. Звертаюся з проханням до кожного кандидата на посаду міського голови Львова підтримати таку пропозицію, задекларувати свою згоду на участь у передвиборних дебатах за «круглим столом».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ