Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петицію про довгострокове відключення гарячої води розглянуть на сесії ЛМР

Петицію про довгострокове відключення гарячої води розглянуть на сесії ЛМР. На порталі e-dem.in.ua петиція під назвою «Припинити довгострокове відключення гарячої води через гідравлічні випробування» набрала необхідну кількість голосів.

Автор петиції Тетяна Михайлишина вважає, що термін проведення гідравлічних випробувань теплових мереж є занадто довгим і його можна скоротити до одного тижня. Крім того, значний строк проведення таких випробувань шкодить особистій гігієні мешканців міста.

Управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради підготувало проект ухвали на підтримку цієї  петиції, який буде проходити погодження у профільних виконавчих органах та постійних комісіях.

Після проходження усіх необхідних процедур проект ухвали буде включено до порядку денного чергового пленарного засідання Львівської міської ради з можливістю виступу автора петиції.

У разі, якщо проект ухвали на підтримку петиції підтримають депутати Львівської міської ради, міський голова визначить виконавчий орган, який повинен створити дорожню карту щодо вирішення питань, які порушені петицією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ