Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Під будівництво льодового палацу у Львові пропонують три ділянки – на Сихові, у Рясному та на вул. Мазепи

Представники хокейного клубу «Львів» звернулися до постійної депутатської комісії молодіжної політики спорту і оздоровлення з пропозицією підтримати будівництво льодового палацу у Львові. Члени комісії підтримали ідею доцільності розміщення у Львові льодового палацу та рекомендували представникам хокейного клубу «Львів» підготувати необхідну проектно-кошторисну документацію та надати інвестеційні гарантійні листи. Окрім того, члени комісії виявили бажання зініціювати спільне засідання за участю постійної депутатської комісій архітектури, містобудування та охорони історичного середовища та комісії землекористування, аби будівництво льодового палацу у Львові якнайшвидше втілилося в життя. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
  Як повідомив Валерій Веремчук, член комісії, минулої п’ятниці депутатська комісія молодіжної політики, спорту і оздоровлення зустрічалася з міським головою Андрієм Садовим. На зустрічі серед інших питань обговорювалося питання будівництва льодового палацу. За словами Веремчука, міський голова Львова Андрій Садовий доручив директору департаменту економічної політики Олегу Синютці та директору департаменту гуманітарної політики Олексі Побурку вивчити та опрацювати це питання.
Під можливе будівництво льодового палацу пропонується три земельні ділянки, а саме на Сихові, Рясному та на вул. Мазепи. Слід зазначити, що орієнтовно будівництво льодового палацу коштуватиме українським інвесторам близько 1,5 мільйона євро.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ