Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час аукціону у Львові збиратимуть кошти на майданчик для школи-інтернату

Благодійний концерт та аукціон у Львові допоможуть зібрати кошти на обладнання спортивно-оздоровчого майданчика у Львівській санаторній школі-інтернаті № 1 ім. Богдана-Ігора Антонича. Захід буде проходити в четвер, 15 квітня о 12 год, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Організаторами акції «Поділись добром!» є Релігійна Місія «Центр опіки сиріт» Львівської Архиєпархії УГКЦ, колектив Львівської санаторної школи-інтернату №1. Акція проходить за підтримки Львівської міської ради.

 

«Зважаючи на те, що дійти із школи-інтернату №1 хворіють на серцево-судинні захворювання, їм вкрай необхідно розвиватися фізично. Так як на території школи немає жодного спортивного інвентаря, в нас виникла ідея організувати дитячий ігровий майданчик для дітей молодшої школи (1-5 класи) та спортивно-відпочинковий комплекс для дітей старшої школи (6-11 класи), - розповідає голова Релігійної Місії «Центр опіки сиріт» отець-диякон Роман Прокопець. – Тому ми вирішили залучити всіх небайдужих. Приємно, що львівські виконавці та меценати без вагань погодилися нам допомогти. Поодинці важко творити добро, але разом ми можемо досягнути великих результатів».

 

Перед учасниками благодійної акції виступатимуть: учні санаторної школи-інтернату №1, Октет Львівської Духовної Семінарії Святого Духа «Теофорос», гурт Сергія Тимошенко, Тарас Мазур. Концерт відбуватиметься 15 квітня у Львівській санаторній школі-інтернаті №1 (м. Львів, вул.. братів Остроградських, 1). Також під час акції буде проходити Ярмарок із виробів дітей, Козацькі забави на території школи-інтернату та гаївки

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ