Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час будівельних робіт, внаслідок порушення правил техніки безпеки, загинув чоловік

Під час будівельних робіт внаслідок порушення правил техніки безпеки загинув чоловік, - про це повідомили „Гал-info” в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.
 Нещасний випадок стався вчора близько 18 години на території колишнього виробничого об’єднання «Автонавантажувач», що на початку вулиці Залізничної. Роботи проводились ЗАТ  «Інженерні технології» у колишній їдальні. Як повідомили в міській раді, на першому поверсі обвалилась стіна, що призвело до цього летального випадку. На місце події виїхала оперативна слідча група міліції Залізничного району, працівники прокуратури та управління з надзвичайних ситуацій.
“У зв’язку із ситуацією, що сталась, - зазначив начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Львівської міської ради Петро Гребенюк, - наше управління скерує листи до районних адміністрацій з вимогою проведення наради з керівниками будівельних організацій щодо  суворого дотримання правил техніки безпеки під час виконання будь-яких будівельних робіт.  Це вже другий нещасний випадок на будівництві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ