Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час екскурсії на водоспад загинув учень 6 класу однієї зі шкіл Львова

На Стрийщині трапилась трагедія – під час екскурсії на водоспад загинув учень 6 класу однієї з львівських шкіл. Львівська міська рада висловлює співчуття рідним дитини. Про це інформує пресслужба ЛМР.
Фото ДСНС

Як стало відомо, сьогодні, 2 червня, під час екскурсії до с. Кам’янка Стрийського району учень 6 класу підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму. Реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину.

"Сьогодні об 11:42 у селі Кам’янка стався нещасний випадок – загинув хлопчик 6 класу однієї зі шкіл нашого міста. Діти поїхали на екскурсію разом із працівниками закладу освіти та супроводжуючими особами: 3 вчителів та 2 батьків. Як нам стало відомо, хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. На місці проводили реанімаційні заходи як педагоги, що поїхали з дітьми на екскурсію, так і медики, адже була викликана карета швидкої допомоги. На жаль, врятувати життя дитини не вдалося.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Класний керівник, який супроводжував дітей, отримав серцевий напад, тому перебуває зараз у лікарні в місті Сколе. Окрім того вчитель, який рятував життя дитині, наковтався води та отримав переохолодження, тому також доставлений до лікарні у Сколе.

Управління освіти створить комісію для розслідування фактів трагедії", – розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Львівська міська рада висловлює співчуття рідним та близьким дитини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ