Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час Форуму видавців для малят влаштують свято читання

У Львові започаткують проведення свята читання  для дітей, яке відбуватиметься в рамках Тринадцятого форуму видавців. Організатори свята мають на меті зробити його традиційним і залучити  до читання дошкільнят, прищепити їм шану до книги та запровадити свято читання, яке ґрунтуватиметься на християнських та патріотичних цінностях – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
 Перед університетом ім. Івана Франка буде встановлена сцена, на якій відбуватимуться ключові дійства свята: виступи артистів та колективів, нагородження переможців ігрових конкурсів. Закінчуватиме свято гала-концерт.  У парку на ігрових майданчиках професійні актори разом з волонтерами проводитимуть конкурси та забави. У святі братимуть участь діти від 3 до 6 років та їхні батьки. Передбачається, що дійство побачать близько чотирьох тисяч глядачів.
Дитяче читання організовують видавець журналів «Ангелятко» та «Ангеляткова наука» ТзОВ «Промінфо», церква Пресвятої Богородиці УГКЦ та «Форум книговидавців» за підтримки Львівської міської ради.
Нагадаємо, 13-й Форум видавців відбудеться в Палаці мистецтв з 14 по 17 вересня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ