Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Під час Форуму видавців на дітей чекає близько 400 подій

Під час 22 Форуму видавців у Львові, який пройде з 9-13 вересня, на дітей чекає особлива програма. А саме близько 400 найрізноманітніших подій, які будуть об’єднані у 8 «просторів». Найактивніші дітки отримають подарунки. Прокоментувала Софія Рябчук, куратор Музейного квесту у межах Дитячого Форуму, сьогодні, 11 серпня, під час прес-конференції організаторів Форуму видавців.

«Наша велика команда готує дитячу програму, яку можна сміло назвати «Дитячим форумом». Вона відбуватиметься з 10-13 вересня. За ці дні ми плануємо 400 різних заходів, до яких будуть залучені дітки від 3-15 років, а також їхні батьки», –  розповіла Софія Рябчук.

За словами  Софії Рябчук, з цих 400 заходів багато заходів присвячено читанню, а саме це зустрічі з письменниками. Також у програмі Форуму видавців передбачено фестиваль «Літературні герої», де кожна дитина братиме участь в конкурсі  на найкращий  костюм.  Ще буде багато майстер-класів, які стосуються театру, мистецтва, рукоділля та художні майстер-класи.

«Наша локація буде у двох музеях міста – Державний природознавчий музей НАН України (вул. Театральна, 18)   та  Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького (пр. Свободи, 20).  Ще в межах Дитячого Форуму плануємо  спеціальну програму для малечі, яким 3-5 років», - зазначила Софія Рябчук

«Цікавою, як на мене, буде наукова програма. Тут діти проводитимуть  дослідження в сфері фізики, хімії, електроніки, робототехніки, інженерії. Велику увагу ми спрямовуємо на екологію та ресурсозбереження, також цікавою буде тема мандрів. Загалом усі ці заходи будуть об’єднані у 8 просторів. Ми створили велику гру «Стань супергероєм». Завдання цієї гри полягає в тому, що дитині потрібно буд пройти усі 8 просторів і тоді вона отримає нагороду», - додала Софія Рябчук.

Нагадаємо, у вересні у Львові проходить щорічний Форум видавців. Цього року очікуються представники з 22 країн світу. Щодо дитячої програми, розраховують на 10 - 12 тисяч відвідувачів - дітей з батьками.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ