Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час ІІІ молодіжної велопрощі „Львів-Страдч-Крехів” учасники зібрали у печерах сміття

Під час ІІІ Молодіжної велопрощі „Львів-Страдч-Крехів”, яка розпочалася 9 вересня 2006 року від храму Пресвятої Євхаристії, учасники зібрали у печерах сміття — про це повідомляє офіційний сайт Глави УГКЦ.

Нагадаємо, ІІІ молодіжна велопроща „Львів-Страдч-Крехів” організована Товариством українських студентів-католиків „Обнова”. Серед прочан були присутні представники різних молодіжних організацій, зокрема ТУСК „Обнова”, „Добрий пастир”, члени львівського велоклубу, а також молодь м. Дубляни, с. Оброшино, с. Лапаївки, с. Сокільники, с. Бортатів. У велопрощі взяло участь 30 осіб. Першою зупинкою прочан стало с. Ямельня, де прочани помолилися біля місця смерті блаженних священномученика о. Миколи Кондрата та мученика дяка Володимира Прийми, які померли мученицькою смертю від рук НКВС в червні 1941 року. У с. Страдч було відслужено молебень до вищезгаданих блаженних, а пізніше учасники велопрощі зібрали сміття у печерах. Після цього велопроща вирушила до Крехова. Після Вечірньої для прочан була організована екскурсія по монастирі.
В неділю зранку учасники прощі відвідали Святкову Божественну Літургію у храмі Преображення Господнього Крехівського монастиря. Після богослужіння прочани відвідали печерний монастир і чудотворне джерело, а потім велопроща вирушила до Львова. Всі прочани без пригод доїхали до Домініканського собору.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ