Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Під час ланчу в Давосі Яценюка пробували завербувати

Лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк не підтримуватиме в другому турі ні Віктора Януковича, ні Юлію Тимошенко. Таку свою позицію він підтвердив в ефірі програми «Шустер Live» під час прямого включення з Давоса. Про це повідомила прес-служба А.Яценюка.

 

Нагадаємо, 29 січня Арсеній Яценюк брав участь у 6-й Українській ланч-конференції «Президентські вибори: що очікує Україну?» в Давосі.

 

Арсеній Яценюк підкреслив, що проблема Україна полягає у відсутності у владі сильних політичних лідерів, готових взяти на себе відповідальність, які знають що робити, які можуть переконати 46 мільйонів українців, яким шляхом потрібно йти. «Але для того, щоб переконати когось, треба бути переконаним самому», - додав він.

 

Політик повідомив, що під час ланчу йому надходили політичні пропозиції про підтримку того чи іншого кандидата в президенти, який вийшов у другий тур виборів. «Я ще раз хочу нагадати свою політичну позицію: я йшов на виборчу кампанію з чіткими цілями, чітким розумінням і, найголовніше, своєю позицією. У цій позиції, з одного боку, була критика Тимошенко і Януковича, з іншого боку - чіткий план подальшого розвитку країни».

 

«Тому я не збираюся підтримувати в другому турі Юлію Тимошенко, я не збираюся підтримувати в другому турі Віктора Януковича. Я не збираюся торгувати голосами тих мільйонів людей, які захотіли нової країни. Ми цю країну обов'язково отримаємо. Але не так все швидко і не так все просто. Дуже багато часу втрачено. Сьогодні необхідно країну повернути на рейки розвитку. І в цьому полягає і моя місія. Я від цього не відійду», - заявив Арсеній Яценюк.

 

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ