Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час „Літературного інцесту” визначать „найпор’ядніших з львівських пань” та визначать, „хто в кого списує”

Видавництво „Дуліби” за підтримки видавництва „Нора-друк” організовує в рамках Форуму видавців у Львові богемну вечірку „Літературний інцест”, на якій організатори збираються продемонструвати справжню суть українських письменників, – повідомили у видавництві „Дуліби”.
 На вечірці буде наочно продемонстровано інцестуальні зв’язки поміж творами сучасних письменників, а простіше: хто у кого і що списав, і буде надано можливість самим авторам привселюдно покаятися.
 Розкриються всі родинні зв’язки поміж самими авторами – хто є рідними, а хто нерідними і навіть безрідними, зведеними, названими братами і сестрами, хто є побратимами і посестрами, хто є братами і сестрами по нещастю і по щастю, хто є приймаками, мачухами і вітчимами сучасного літературного процесу.
 На вечірці також проведуть конкурс на звання „Найпор’ядніша з пор’ядних львівських і нельвівських пань”. Результати конкурсу базуються на опитуванні, здійсненому на інтернет-сайтах „Сумно” та „Арт-вертеп” щодо того, хто є насправді „Люба Клименко”. Серед претендентів на цю посаду – Ірен Роздобудько, Ірена Карпа, Лариса Денисенко, Марина Гримич, Марина Меднікова, Андрій Кокотюха та дехто інший. Для переможців підготовлено призи від Люби Клименко особисто.
 На вечірку дали згоду з’явитися Сашко Ірванець, Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Марина Меднікова, Любко Дереш, Ірена Карпа, Віктор Неборак, Василь Габор, Галя Пагутяк, брати Капранови, Дмитро Стус, Марина Гримич, Леонід Кононович  і Люба Клименко.
 Акція відбудеться 16 вересня в Італійському дворику.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ