Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час Маршу рівності грубих порушень громадського порядку не було, - Князєв

Під час Маршу рівності грубих порушень громадського порядку не було, - про це повідомив Голова Національної поліції України під час брифінгу, який відбувся сьогодні, 17 червня, за участі першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового та начальника поліції Києва Андрія Крищенка.

За його словами, під час самого Маршу рівності поліція нікого не затримувала.

«Не було затриманих і не було ніяких грубих порушень громадського порядку взагалі», – зазначив Сергій Князєв.

За словами заступника Голови Національної поліції України – керівника поліції Києва Андрія Крищенка, під час сутичок, які відбулися перед початком Маршу рівності, до поліції було доставлено загалом 57 осіб. Наразі більшу частину з них відпущено.

«Майже більша частина звільнена. Складені адміністративні матеріали. В районні управління викликали лікарів надавали допомогу кому це було потрібно і усім забезпечили правову допомогу. Ще декілька осіб залишаються. Їх дії будуть розглядатися в контексті ст. 345 КК України», – розповів керівник столичної поліції.

Він також додав, що з урахуванням того, що проти поліції були заздалегідь заготовлені і сьозогінний газ, і зрив пакети, такі дії поліцейських були цілком обґрунтованими.

Наразі Марш рівності закінчився. Поліцейські продовжують нести службу по охороні публічного порядку на вулицях столиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ