Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час матчів Євро-2012 у Львові перед стадіоном військові розгорнуть мобільний госпіталь

За 2007 рік у медичних закладах Західного військово-медичного клінічного центру пройшли лікування 30 тисяч 861 пацієнт, з яких 10 тисяч 421 – із хірургічним втручанням. Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник Західного військово-медичного клінічного центру Сергій Петрук.
За його словами, центр є однією із найпотужніших серед медичних закладів структур у західному регіоні України.
«Вперше цього року у центр ми придбали новий реанімобіль, також діагностичну апаратуру, отримали комп'ютерний томограф, вартістю понад 1 млн. гривень, ультразвуковий діагностичний апарат. Центр розрахований на 625 ліжок, передбачає також готовність до збільшення місць до 1,5 тис. при потребі. Минулого року збільшили фінансування, і на медикаменти ми отримали 3 млн. 600 тисяч гривень. Пройшли лікування 30 тисяч 861 пацієнтів, серед яких 2800 – цивільне населення», - говорить Сергій Петрук.
Як він зазначає, військово-медичний клінічний центр готується також до приймання хворих під час проведення Євро-2012 у Львові. «З цією метою буде виділено близько 90 додаткових місць, а також залучать мобільний госпіталь на 100 чоловік, який розгорнуть біля самого стадіону. В нашій області медичного закладу такого штибу наразі немає», - говорить Сергій Петрук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ