Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під час наради «Нашої України» Безсмертний ще раз наголосив на принциповості питання опозиції - Володимир В’язівський

«Сьогодні відбулася щотижнева нарада «Нашої України» у форматі керівників обласних організацій і керівників обласних виконкомів партії», - повідомив кореспондента “Гал-info” народний депутат України, член фракції „Нашої України” Володимир В’язівський. 
 «На сьогоднішній нараді також був присутній міністр оборони України Анатолій Гриценко, який розповів про стан розвитку Збройних сил України. Міністр також порушив питання щодо вступу України в НАТО та ситуацію навколо військових полігонів. Анатолій Гриценко сказав, що в Україні, на відміну від вимог НАТО, є завелика кількість військових полігонів. Саме тому сьогодні необхідно скоротити їх, а це тягне за собою вироблення стратегії співпраці з органами місцевого самоврядування», - сказав нардеп.
  Володимир В’язівський також зазначив, що під час наради Роман Безсмертний ще раз наголосив на принциповості питання опозиції: «НУ не буде брати участі у відновленні переговорного процесу. Також Роман Петрович зазначив, що у вівторок на черговому пленарному засіданні з трибуни ВР буде виголошена чітка позиція НУ про перехід в опозицію. Стосовно цього буде вироблений відповідний документ. Також під час наради було поінформовано про те, що на з’їзді партії який відбудеться, 21 жовтня, буде стояти питання про заміну керівництва ради партії, яка своєю чергою формуватиме президію партії. Роман Петрович поінформував присутніх про результати наради щодо ідеї створення конфедерації "Європейська Україна", у якій взяли участь партії "Наша Україна", НРУ, ПППУ, УРП "Собор", КУН, ХДС, ПРП, УНП, ПОРА та РХП».     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ