Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Під час «Ночі у Львові» музеї представлять театральні дійства (Програма)

Осіння «Ніч у Львові», а саме 17 листопада, здивує львів’ян і гостей міста різноманітністю: цьогорічна акція включатиме аргентинське танго, смачний відеоарт, майстер-класи середньовічних танців та звісно театралізовані екскурсії. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема,17 листопада о 20.00 відбудеться нічна екскурсія «Легенди Соломіїного дому: Анна Крушельницька» в музично-меморіальному музеї Соломії Крушельницької. Під час театралізованої екскурсії гості почують унікальні архівні записи 1904 року, зможуть переглянути слайди та прослухати арію Мімі опери Дж. Пуччіні «Богема» у виконанні Марічки Шрам. А образ Анни Крушельницької зіграє студентка факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. Івана Франка.

«Це унікальний дім, в якому жили не тільки Крушельницькі, а й родини Людкевичів та Шухевичів, його ще інколи називають «Музична кам’яниця». Анна Крушельницька – остання з представників родини Крушельницьких. Десь вона пройде, десь заспіває, десь візьме акорд, десь засміється. Дуже важливо відтворити її образ у домі», - каже Леся Кирик, організатор екскурсії.

На заходи «Ночі у Львові» у п’ятницю вже зареєструвалось 2000 осіб. Цього разу відвідини заходів у першу ніч є абсолютно безкоштовними, а на суботу і неділю встановлюють індивідуальну акційну вартість від кожного з учасників проекту.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ