Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під час обрання громадської ради при КМДА невідомі побили депутата "Свободи"

29 січня під час обрання громадської ради при Київській адміністрації молодики кремезної статури здійснили напад на народного депутата від ВО "Свобода" Едуарда Леонова. Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

"29 січня в приміщенні Головпоштамту розпочалися збори провладної ініціативної групи при КМДА для створення "кишенькової" громадської ради. Захід та обрання відбувається з повним порушенням норм у стилі совєтського "одобрямсу", - йдеться в повідомленні.

У "Свободі" відзначили, що на засідання не допускають ні громадськість, ні народних депутатів.

"За цим пильнують ті самі молодики, які були "журналістами" у Пилипишина на №223 окрузі", - йдеться в повідомленні.

У "Свободі" також наголосили, що міліція жодним чином не відреагувала на застосування фізичної сили до громадськості та до Леонова.

Як відзначають в прес-службі КМДА, Громадська рада при Київській адміністрації є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Київської адміністрації, налагодження ефективної взаємодії КМДА з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики в місті Києві.

kiev.pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ