Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Під час поїздки на Яворівщину Валерій П’ятак ознайомився з функціонуванням митного переходу Краковець-Корчова та проблемою щодо колишнього кар’єру ЯДГХП «Сірка»

8 червня з робочою поїздкою Яворівський район відвідав перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П'ятак. Метою поїздки стало ознайомлення з функціонуванням митного переходу Краковець-Корчова.
 Звернено увагу на розбудову об'єктів сервісного обслуговування, вдосконалення руху автотранспорту, проведення робіт з благоустрою території, що прилягає до Яворівської митниці. Під час зустрічі з головою райдержадміністрації Ростиславом Новоженцем обговорювалося питання щодо затоплення кар'єру. Темпи наповнення водою колишнього кар'єру ЯДГХП "Сірка" порівняно з 2005 р. значно знизилися через зменшення опадів та розширення озерної площі. Повне затоплення кар'єру передбачається у лютому-березні 2007 р. За словами Ростислава Новоженця, до кінця 2006 р. планується завершити усі підготовчі роботи, зокрема: здійснити проектні заходи стосовно захисту берегової смуги, прокладання і бетонування каналу, який з'єднує озеро Яворівське з руслом р. Шкло. Уже прокладено 270 м цього каналу.
Про це повідомили в Управлінні з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ