Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під час пиятики екс-міліціонер вбив свого колегу

Завдяки належній організації підтримання державного обвинувачення працівниками галузевого відділу прокуратури Хмельницької області Шепетівським міськрайонним судом ухвалено обвинувальний вирок стосовно колишнього дільничного інспектора міліції Ізяславського районного відділу УМВС України в області. Про це повідомив начальник відділу прокуратури Хмельницької області Валерій Мушинський.

Встановлено, що цей правоохоронець, якого під час слідства звільнено з органів внутрішніх справ, у квітні 2015 року, по завершенню чергування у складі добової слідчо-оперативної групи, не здав табельну зброю – пістолет системи Макарова і разом ще з одним дільничним інспектором уночі розпивали алкогольні напої на території Шепетівського району.

Перебуваючи під впливом спиртного, колега спробував дістати з кобури табельну зброю обвинуваченого. Намагаючись припинити такі дії, підсудний, перетягуючи пістолет, здійснив постріл, яким смертельно поранив свого товариша по службі.

Незважаючи на невизнання вини колишнім правоохоронцем, в суді повністю доведено його винуватість у скоєнні вбивства через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України).

Вироком суду від 26 грудня 2016 року обвинуваченому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі та його взято під варту в залі суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ