Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під час пиятики ужгородець підрізав свого приятеля

Правоохоронці затримали 27-річного ужгородця, який вдарив ножем в шию 42-річного приятеля. Потім чоловік втік. Про це сьогодні, 25 листопада, повідомили вУМВС України в Закарпатській області з посиланням на Ужгородський МВ УМВС.

Як розповіла правоохоронцям матір постраждалого, її син повернувся додому п’яний і закривавлений. Відтак, вона одразу ж викликала «швидку».

Виявилось, що четверо приятелів розпивали спиртні напої в підсобному приміщенні в дворі навпроти їхньої багатоповерхівки. Вони не раз зустрічались тут пиячити. Під час одного такого застілля, 27-річний чоловік вдарив ножем в ділянку шиї свого приятеля.

Потім зловмисник втік, але вже через годину його затримали правоохоронці. Чоловік зізнався у скоєному. Що ж до постраждалого, то наразі він перебуває в реанімаційному відділенні Ужгородської міської клінічної лікарні.

Цю подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі від 5 до 8 років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ