Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Під час сімейної сварки у Львові поранили патрульного

Майже 7 тисяч викликів на сімейні сварки за 10 місяців отримали львівські патрульні. Прибувши на один з них вночі проти 24 листопада, поліцейський отримав ушкодження, повідомили у Патрульній поліції Львова.

Сьогодні, 24 листопада, близько 1 години ночі патрульних Львова викликали на сімейну сварку.

Події відбувалися на вулиці Героїв Крут. Щойно відчинилися дверімешканець квартири кинув у патрульних поліцейських бокал. Крім того, чоловік тримав в руках предмети, схожі на сокиру та кинджал. Він почав ними розмахувати і рухатися в бік патрульних. Інспектор, намагаючись зупинити дії цієї особи, отримав ножове поранення руки.

До чоловіка застосували газовий балончик і одягнули кайданки. На місце викликали медиків та слідчо-оперативну групу. Затриманий - 35-річний громадянин, раніше судимий.

Попередньо справу кваліфікували за двома статтями ККУ: Стаття 263. «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ; Стаття 345. «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Експерти вилучили ножі та сокиру для експертизи.

Щомісяця в середньому патрульні отримують 700 викликів на сімейні сварки, і здебільшого вони поєднані із насильством в сім‘ї. За 10 місяців 2017 року інспектори виїжджали на 6919 таких конфліктів, де, на жаль, дуже часто свідками сварок ставали діти. Найбільше таких викликів було у Шевченківському, Залізничному та Сихівському районах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ