Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Під час сьогоднішніх зборів депутатів всіх рівнів від БЮТ Михайла Сендака не запросили в президію

Екс-голова Львівської обласної ради, а тепер депутат облради Михайло Сендак переконаний, що коли голова Львівської ОДА Петро Олійник прийшов до влади, то було поставлене завдання за будь-яку ціну прибрати Любомира Буняка з посади міського голови Львова та Лева Грицака - з посади міського голови Трускавця. Про це Михайло Сендак заявив сьогодні, 29 квітня 2006 року, під час зборів депутатів усіх рівнів від Блоку Юлії Тимошенко.
Михайло Сендак наголосив, що не потрібно радіти з того, що представники від БЮТ отримали декілька посад на районному, місцевому, селищному чи сільському рівні, бо «це не є досягненням, і це не є майбутнім партії».
«Ми не досягнули навіть 50% перемоги, адже із дев’яти міст обласного значення у нас є лише один міський голова Трускавця Лев Грицак, і то його БЮТ не підтримував, а якщо й підтримував, то не хотів його бачити міським головою», — наголосив Михайло Сендак.
«Вчорашній приклад виборів голови Львівської обласної ради показав усій Україні, що ми ще не готові до серйозної боротьби. Якщо 41 депутата облради від БЮТ 17 здало, то яка це перемога. Я думаю, що ми погодимо це питання із керівними органами партії, і я назву конкретні прізвища зрадників, — додав він. — Нас треба було завести у церкву посповідатися, поставити руку на Біблію, а потім не обманювати один одного і не захищати чужі інтереси, бо якщо ми хочемо працювати для розбудови України і виконувати програму нашого лідера, то повинні працювати як наш лідер».
 Слід додати, що під час зборів депутатів усіх рівнів Михайла Сендака не запросили у президію і він сидів серед усіх інших.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ